I opskriftsamlingen Skaldyr fra Limfjorden kan du finde følgende opskrifter:
- Østerssuppe med persille og spinat
- Dampede blåmuslinger med hvedeøl, porrer og dild
- En dejlig mættende salat
- Muslinger i dampet øl og most
- Vinaigrette og dip til østers naturel
- Østers friteret i øldej med østersmayonnaise
- Syltede blåmuslinger
- Dampede røgede muslinger
- Limfjordsøsters med sprængt lammetunge, saltbagt selleri og skum af fåreost
- Limfjordsøsters med svinetunge, hvide asparges og pocheret æg
- Brændende kærlighed (østers-svinenakke- kålpølse-løg)
- Dampede muslinger med øl, fennikel, tomat, hvidløg og persille
- Spinat muslingesuppe med salat af perlebyg, muslinger, syltede rødløg og kørvel
- Perlebyg ”otto” med muslinger, persillerod, æble, skalotteløg og persille
- Tarteletter med muslinger, selleri, gulerod og brøndkarse
- Sommersalat med muslinger, agurk, radise, rygeost og sprøde kartofler
- Saltbagt selleri med brunet smør, muslinger, syltede grønne hyldebær og persille
- Bagt rødbeder vendt med muslingevinaigrette, dild og peberrod
- Kartofler vendt med musling blanquette, muslinger, sprødt rugbrød og karse
- Muslinger i egen gelé og salat med mandler
- Muslingekroketter med peberrod
- Muslinger escabeche
- ”Ristotto” af jordskokker med muslinger og salvie
- Gule ærter som sifon med muslinger
- Østers med dild og æbler
- Østers, caviar og vodka
- Frittede østers med remoulade
- Østers med grønlangkål, fedtegrever og havgus
- Østers og tatar
- Pocheret østers og torsk med estragon
- Muslinger med bagte tomater, purløg og æggecreme
- Musling-’bygotto’ med vesterhavsost, porre, gulerod og timian
- Muslinger og fennikel med ristet bacon og citron
- Muslinger i øl med selleri, rapsmajo og kommen
- Muslinger i røget persillesuppe med bagt hvidløg og sprødt brød
- Bagte persillerødder vendt med salsa på kål, hasselnød, citron skal og persille
- Stegt marineret svinemørbrad med græskar, kastanje og pærer
- Bagte porrer med flæk ærter, timian og pærer
Download opskriftsamlingen Skaldyr fra Limfjorden